16 junio 2010

Bica gallega con cerezas


Este bizcocho lo copié en Mundorecetas hace tiempo. Lo he hecho unas cuantas veces. Hoy le he puesto cerezas.

Ingredientes:

250 grs. de cerezas sin hueso
3 huevos
210 grs. de azúcar (hoy he puesto Sugarsol)
150 grs. de mantequilla
200 grs. de nata líquida
300 grs. de harina
1 sobre de levadura química
medio vasito de ron

Poner a macerar las cerezas con el ron.

Poner en el vaso de la th los huevos y el azúcar. Programar 5 minutos a 37º y velocidad 4.

Añadir la mantequilla y la nata y mezclar en velocidad 5 unos segundos.

Incorporar la harina, la levadura y una pizca de sal, en velocidad 3 unos segundos.

Verter en un molde engrasado y poner por encima las cerezas escurridas.

Hornear a 180º unos 30 minutos.

16 comentarios:

  1. Pr esmorzar ha de ser boníssim! El nom de bica és per la forma del motlle?

    ResponderEliminar
  2. Gemma, bica és un bescuit gallec, que és fà amb mantega de vaca, que no és la mantega dolça que nosaltres fem servir, és com el llard de porc, però de vaca. Jo faig servir mantega normal.
    És fà amb un motlle cuadrat o rectangular i se li posa molt sucre per sobre. És boníssima!!

    ResponderEliminar
  3. Aquesta li entendrirà el cor a la reina del meu idem hehe. Bico en gallec és 'petò', no se si pot tenir res a veure en el nom d'aquest bescuit.

    ResponderEliminar
  4. Qué rica! Con el toque de las cerezas debe hacer un contraste muy bueno en la miga.

    Un abrazo

    ResponderEliminar
  5. HOLA GUAPA TU

    QUE BONA,..M´ENCANTA..JO TING UNA ALTRE VERSIÓ DE LA RECEPTA,...EN PREG NOTA DE LA TEVA....

    MIL BICOS,...SUSANNA

    ResponderEliminar
  6. Què bo!, per esmorzar, berenar... a qualsevol hora !fins divendres!

    ResponderEliminar
  7. esta semana va de cerezas! la bica... nunca la hehecho me guardo tu receta. besisss

    ResponderEliminar
  8. Jo la bica la vaig fer fà poc però no vaig encertar amb les mides i em va sortir una superbica, ara, em va agradar molt i la teva amb les cireres té un aspecte seductor.


    Muas!

    ResponderEliminar
  9. Es veu suau i tupida al mateix temps, com si no s'engrunés gens, no?.Un tallet per a esmorzar demà?, gràcies.

    ResponderEliminar
  10. Quin pastís mes bo de cireres!! Amb el teu permís me l'apunto. A mi també m'agrada molt cuinar amb la tx. Per cer, quina farina hi has posat?

    Petons

    ResponderEliminar
  11. És que les cireres m'agraden tant i la temporada és tan curta, que s'han d'aprofitar i aquesta bica n'es una mostra!

    ResponderEliminar
  12. A parte de esponjosa, tiene un color precioso con las cerezas.
    Un besito

    ResponderEliminar
  13. Hoy para postre, me serviria un buen pedazo!!

    ResponderEliminar
  14. Mai he fet una bica, però ha de ser boníssima, i amb les cireretes encara més :)

    ResponderEliminar
  15. Gràcies, no coneixia aquesta mantega!

    ResponderEliminar
  16. Ay que divina te quedó! la proxima vez ´probaré con éstas cantidades que rica!!!
    besitos

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO