16 noviembre 2009

Madalenas de olivas negras, romero y parmesano



Esta semana el programa Cuines de TV3 lo grabó el cocinero Quim Casellas. Me gustó mucho todo lo que hizo, así que iré poco a poco poniéndolo en práctica.

Ingredientes:

500 grs. de harina
5 grs. de romero seco
1 sobre de levadura
sal
40 grs. de olivas negras sin hueso
60 grs. de parmesano rallado
3 huevos
300 grs. de leche
160 grs. de mantequilla

Poner en un bol la harina, previamente tamizada, la levadura, el romero, la sal, las olivas cortadas en daditos, los huevos, previamente batidos y mezclarlo todo bien con una cuchara.

Añadir la mantequilla fundida y el parmesano rallado y amasarlo bien con las manos. Incorporar le leche y continuar amasando. Cuando todo esté bien amalgamado, cubrir el bol con papel film y dejarlo reposar en la nevera 12 horas.

Pasado este tiempo, poner la masa dentro de los moldes, untados con mantequilla y cocerlos en el horno a 180º durante 20 minutos.

Para acabar desenmoldar las madalenas, y poner parmesano rallado por encima.

16 comentarios:

  1. oooh, quina recepta més interessant. Gràcies per compartir-la.

    ResponderEliminar
  2. Fa temps en una boda ens van donar unes magdalenes semblants, petites, i les vaig trovar d'allò mes bo i original pel fet de ser una boda i per ser salades.
    Moltes gràcies.
    les penso fer, quant? no ho se, però les faré.

    ResponderEliminar
  3. Què bones!!! amb motlles més petitons i com aperitiu han de quedar lña mar de bé, no?
    petó

    ResponderEliminar
  4. Que magdalenas saladas más ricas!!!El toque de parmesano,hummmm niña, que delicia!

    Besines guapa,

    Vanesuky.

    ResponderEliminar
  5. Vaya originalidad!, esto no se me había ocurrido pero pinta para bueno.
    Un beso!

    ResponderEliminar
  6. Quan vaig veure el programa també vaig pensar que ho havia de provar. Deueun tenir un gust a romaní, a olives i a parmesà deliciós i molt mediterrani...

    ResponderEliminar
  7. Que ricoo!! esto está bueno como para un entrada con una ensalada, o bocadillo, no?.. mmm se me antojó.
    Gracias!
    Gaby

    ResponderEliminar
  8. Yo de nuevo, ese sobre de levadura que dice la receta, es levadura seca? y cuantos gramos son?
    gracias :)

    ResponderEliminar
  9. MaryLou, hola guapa,
    Què bones, bonissísimes! ahir vaig fer les de l'Eva de Ma Petite Boulangerie amb bacon i parmesà. Fantàstiques! Vaig fer petitones i grans...És un no parar!
    Un dia provarem la teva recepta, però les olives les substituiré perquè els hi tinc com una mena de fòbia, jeje!
    Gràcies per compartir aquesta sèrie de receptes del programa :D
    Petonets,
    Marina

    ResponderEliminar
  10. Una molt bona pensada,... Madalenes salades amb tots els sabors de casa nostra... tenen que ser d'infart..
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  11. maria, axó no pot ser, tan sols em tens una en el plat, no puc agafarla,....deu de estar mmmmmmmmm

    salutaçións paco

    ResponderEliminar
  12. Bo, original i amb presència. Una abraçda

    ResponderEliminar
  13. Gracies a tots! estàn boníssimes, la propera vegada les faré més petites.
    Gabriela, la levadura es química, la Royal, por ejemplo.

    Besicos

    ResponderEliminar
  14. MaryLou, la combinació dels ingredients d'aquestes magdalenes els hi ha de donar un gust i olor boníssim! Fantàstica!
    Petons!

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO