16 noviembre 2009
Madalenas de olivas negras, romero y parmesano
Esta semana el programa Cuines de TV3 lo grabó el cocinero Quim Casellas. Me gustó mucho todo lo que hizo, así que iré poco a poco poniéndolo en práctica.
Ingredientes:
500 grs. de harina
5 grs. de romero seco
1 sobre de levadura
sal
40 grs. de olivas negras sin hueso
60 grs. de parmesano rallado
3 huevos
300 grs. de leche
160 grs. de mantequilla
Poner en un bol la harina, previamente tamizada, la levadura, el romero, la sal, las olivas cortadas en daditos, los huevos, previamente batidos y mezclarlo todo bien con una cuchara.
Añadir la mantequilla fundida y el parmesano rallado y amasarlo bien con las manos. Incorporar le leche y continuar amasando. Cuando todo esté bien amalgamado, cubrir el bol con papel film y dejarlo reposar en la nevera 12 horas.
Pasado este tiempo, poner la masa dentro de los moldes, untados con mantequilla y cocerlos en el horno a 180º durante 20 minutos.
Para acabar desenmoldar las madalenas, y poner parmesano rallado por encima.
Etiquetas:
Aperitivos,
Madalenas/Muffins
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
oooh, quina recepta més interessant. Gràcies per compartir-la.
ResponderEliminarFa temps en una boda ens van donar unes magdalenes semblants, petites, i les vaig trovar d'allò mes bo i original pel fet de ser una boda i per ser salades.
ResponderEliminarMoltes gràcies.
les penso fer, quant? no ho se, però les faré.
splendida questa ricetta! mmm...
ResponderEliminarQuè bones!!! amb motlles més petitons i com aperitiu han de quedar lña mar de bé, no?
ResponderEliminarpetó
Que magdalenas saladas más ricas!!!El toque de parmesano,hummmm niña, que delicia!
ResponderEliminarBesines guapa,
Vanesuky.
Vaya originalidad!, esto no se me había ocurrido pero pinta para bueno.
ResponderEliminarUn beso!
muy originales!
ResponderEliminarbs!
Quan vaig veure el programa també vaig pensar que ho havia de provar. Deueun tenir un gust a romaní, a olives i a parmesà deliciós i molt mediterrani...
ResponderEliminarQue ricoo!! esto está bueno como para un entrada con una ensalada, o bocadillo, no?.. mmm se me antojó.
ResponderEliminarGracias!
Gaby
Yo de nuevo, ese sobre de levadura que dice la receta, es levadura seca? y cuantos gramos son?
ResponderEliminargracias :)
MaryLou, hola guapa,
ResponderEliminarQuè bones, bonissísimes! ahir vaig fer les de l'Eva de Ma Petite Boulangerie amb bacon i parmesà. Fantàstiques! Vaig fer petitones i grans...És un no parar!
Un dia provarem la teva recepta, però les olives les substituiré perquè els hi tinc com una mena de fòbia, jeje!
Gràcies per compartir aquesta sèrie de receptes del programa :D
Petonets,
Marina
Una molt bona pensada,... Madalenes salades amb tots els sabors de casa nostra... tenen que ser d'infart..
ResponderEliminarUna abraçada
maria, axó no pot ser, tan sols em tens una en el plat, no puc agafarla,....deu de estar mmmmmmmmm
ResponderEliminarsalutaçións paco
Bo, original i amb presència. Una abraçda
ResponderEliminarGracies a tots! estàn boníssimes, la propera vegada les faré més petites.
ResponderEliminarGabriela, la levadura es química, la Royal, por ejemplo.
Besicos
MaryLou, la combinació dels ingredients d'aquestes magdalenes els hi ha de donar un gust i olor boníssim! Fantàstica!
ResponderEliminarPetons!