04 junio 2015

Mongetes de Santa Pau amb cloïses


Fa un temps vam anar a visitar la granja de La Fageda, i fent turisme per l'entorn vam visitar el poble de Santa Pau, d'on són les magnífiques mongetes que porten el seu nom. Vam comprar-les i fins ara no les haviem cuinat.

Ingredients:

500 gr de mongetes de Santa Pau
300 gr de cloïses
1 gotet de vi blanc
Sal i pebre
1 cullerada d'all i julivert picat.

Tan senzill com:

Posar les mongetes en remull la nit abans i fer-les coure partint d'aigua freda, uns  40 minuts.

En una paella amb oli d'oliva verge extra, posar les coïses a obrir, amb all i julivert picat, un gotet de vi blanc, nomès comencin a obrir-se, salpebrar i abocar a les mongetes. Uns segons tot junt i servir.

I canten els àngles...



5 comentarios:

  1. Jo sempre en tinc cuinades i congelades. Em sembla que ja tinc la idea per el dinar de dema!! Al meu marit li encanten!!
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Ja fa uns quants mesos, cóm passa el temps!!
    Amb cloïses estàn molt bones, queden molt suaus.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. Encara en tenies? Hem de repetir una altra sortida...qualsevol excusa serà benvinguda. Tinc molt bons records d´aquell dia.

    ResponderEliminar
  4. Encara les tinc... ! no es faran malbé, oi? a veure si les faig, aquesta recepta m'agrada! petons

    ResponderEliminar
  5. Encara les tinc... ! no es faran malbé, oi? a veure si les faig, aquesta recepta m'agrada! petons

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO