11 septiembre 2014

Tatín de pera amb gelat de iogurt





Una recepta fàcil, com totes les tartes tatín, aquesta de pera feta per a maridar amb gelat de iogurt de La Fageda, insuperable.....

Ingredients:

1 làmina de pasta brisa (en aquest cas congelada)
9 peres conferènce
8 cullerades de sucre
Suc de mitja llimona

Cal pelar les peres i treure'ls el centre.

Posar en el motlle, al foc, el sucre amb el suc  de llimona i deixar-ho enrosir, no gaire, no m'agrada amb molt de color.

Col·locar els trossos de pera de la manera que agradi, deixar-les uns minuts al foc sacsejant el motlle perquè no s'enganxin.

Fora del foc, tapar-les amb la pasta brisa i enfornar uns 20 minuts, a 180º amb el forn precalentat, o fins que la massa es vegi daurada.

Deixar refredar una mica, i encara tebia servir-la amb unes boles de gelat de iogurt.

  

5 comentarios:

  1. Ha de quedar molt bo el tatín de pera amb el gelat de iogurt, molt suau i amb el contrast de temperatures, tot un encert.
    Petons maca.

    ResponderEliminar
  2. Uummm! això necessitava jo ahir per aguantar! si hagué sabut...jejeje

    ResponderEliminar
  3. M'encanten totes les tatin... i la pera marida molt bé amb el gelat de iogurt,mmm....

    ResponderEliminar
  4. A casa també ens agraden molt les tatin! aviat en tocarà alguna! ja et passaré alguna foto de la Fageda! petó

    ResponderEliminar
  5. The issue is it absolutely was a hardship on folks for the group to say Omen has been bad, consequently Huge range necessary to make it easy for people to voice it out had not been suitable.The things they must have been recently undertaking had been inquiring the choice manufacturers about the crew should they would likely feel this kind of persona has to be 12, Cadwell mentioned.
    Fifa 15 coins PS

    Fifa 15 coins XBOX

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO