Hem tingut la sort de poderlos tastar acabats de collir, és a dir no els hem hagut de posar en remull, són de la collita del meu oncle Andrés.
Couen en 20 minuts i és poden cuinar amb el que vulguis o sols.
Jo vaig bullir la meitat només amb una mica de sal i amb dues fulles de llorer, les vaig escórrer i les vaig passar per la paella amb un grà d'all picat per acompañar unes butifarres de perol... sense paraules...
Aquestes les he cuit amb un tomàquet sencer, una ceba, una cabeça d'alls, dues fulles de llorer, un ratjolí d'oli d'oliva verge extra, una culleradeta de pebre vermell i un polsím de sal... com diuen "no hace falta disir nada más"
Mira que tenen noms aquests fesolets, pero son ben bons. Acabats de collir no necessiten gaire cosa per disfrutar de tot el seu sabor.
ResponderEliminarPetons.
No he tastat mai aquests fesolets, però tothom diu que són tan fins. UN gusiat sensacinoal!
ResponderEliminarCarai, sí que tenen noms! Això de les sabatetes de puta tela, però! ha ha ha. Petons!
ResponderEliminarQuin nom per a uns fesolets!!! i quin plat més bo! ptó
ResponderEliminar
ResponderEliminarMaryLou; Són també coneguts per els "genolls de Cristu", són una delícia i tenen un sabor diferent i amb una bona combinació per fer molts plats.
Salutacions Marylou¡¡. Bona aportació. ;O) :O)
Acabats de collir han de ser molt bons.
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
A casa meva els llegums agraden molt i aquests fesolets acabats de collir han de ser una delicia!!
ResponderEliminar