18 septiembre 2013

Cuscús a la marroquina


També del llibre de Ferràn Adrià. Ell ho havia fet per acompañar unes guatlles, el meu va servir perquè un bistec no és trobés tan sol...

Ingredients:

150 gr de cuscús de blat
2 cullerades de pinyons
2 cullerades de panses
50 gr d'espinacs frescos
unes fulles de menta fresca
una culleradeta de Ras el Hanout
1/2 llimona
Sal i pebre negre

Enrossir el pinyons amb l'oli i seguidament afegir-hi les panses. Ofegar-ho mig minut i afegir el cuscús.

Saltejarlo tot un minut, afegir els espinacs nets i mullar-ho  amb aigua bullent. Tot seguit afegir el Ras el Hanout, les fulles de menta picades i salpebrar al gust.

En servir, ratllar la pell de la llimona per sobre.

7 comentarios:

  1. Una multitud de boletes acompanyant el bistec, hehehehe. Bona guarnició! :)

    ResponderEliminar
  2. Ha de quedar molt gustós, entre la menta, les espècies, la llimona, i els pinyons... Ho provaré, que a casa el cuscus ens agrada molt.

    ResponderEliminar
  3. Boníssim cuscús. I més si porta menta, m'encanta, Marylou! Petons

    ResponderEliminar
  4. una bona proposta MaryLou! jo normalment faig el couscous amb verduretes però així em sembla fantàstic així que l'hauré de provar!

    ResponderEliminar
  5. Ves parant taula que vaig cap allà, el cuscús m'agrada molt.
    Petons.

    ResponderEliminar
  6. El cuscús es un plat al que se li pot afegir infinitat de coses.
    A casa ens agrada força.
    El provaré, així especiat deu estar bonissim.
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Me encanta el cuscús en cualquier versión,esta me parece sencillamente deliciosa y no dejaría ni un granito.
    Miles de gracias por poner el logo en tu lateral, de verdad que miles de gracias.
    un beso enorme
    elena

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO