10 abril 2013

Musclos a la marinera


Els musclos són els mariscs que més m'agradan. Ja ho veus. Tots els altres també, però els que més, els musclos. Els fem de moltes maneres, encara que només al vapor i amb una mic de llimona ja estàn sublimes!!!

Ingredients:

1 kg  de musclos de roca
1/2 got de vi blanc
1 ceba de Figueres
5 tomàquets madurs
1 cullerada de all i julivert
Oli d'oliva
Sal, pebre
1 fulla de llorer i un bitxo

Pelar i picar la ceba en juliana fina i ofegar-la dins una cassola amb oli i a foc molt lent fins que quedi transparent. Afegir l'all i julivert ben picadets donar unes voltes i incorporar el tomàquet ratllat.

Quan hagi perdut l'aigua, salpebrar.

Afegir el vi, el bitxo, la fulla de llorer i deixar que tot cogui uns 5 minuts.

Incorporar el musclos ben nets, tapar i deixar que s'obrin i s'impregnin de tots els sabors de la cassola.

12 comentarios:

  1. a mi també m'agraden molt els musclos i els has preparat boníssims

    ResponderEliminar
  2. m'encanten!! amb allioli!!!!! mmmm

    ResponderEliminar
  3. A mi també m'agraden de qualsevol manera, però si tinc que triar em quedo amb els musclos fets al vapor. I a la marinera per sucar-hi pa.
    Petons.

    ResponderEliminar
  4. m'encanten els musclos!! els pots servir de tantes maneres...petons

    ResponderEliminar
  5. A casa sempre els cuina el meu marit...li pasare la recepta..
    Petonets.

    ResponderEliminar
  6. mai he fet els musclos a la marinera, pero amb la teva recepta segur que m'animo!! segur que eren boníssims!

    ResponderEliminar
  7. Siempre digo que si fuesen más caros, los apreciríamos más. Tienen un saborazo increible. Tomo nota!

    ResponderEliminar
  8. Uff, se me hace la boca agua de leer tu receta... también me encantan los mejillones, y si son de roca mejor que mejor, que son más pequeñitos pero de sabor mucho más intenso...
    Saludos!

    ResponderEliminar
  9. M’encanten els musclos fets de totes maneres, així son una delícia Ummm
    Petons

    ResponderEliminar
  10. Estos mejillones triunfan, aunque yo los hago en plan belga y les añado patatas fritas... Un besote.

    ResponderEliminar
  11. M'encantes!!! bé, ens encanten!!! ara ve la temporada bona del musclo i s'ha d'aprofitar!!! petons i bon cap de setmana!

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO