11 abril 2012
Bacallà amb pil pil de bolets
Aquesta recepte és d'en Pep Nogué. Com totes les seves receptes val la pena fer-les i gaudir-les.
Ingredients:
4 supremes de bacallà dessalat
1 ceba tendra
6 grans d'all
2 pebrots de caiena
400 gr de bolets barrejats
50 gr de farina
1/2 litre de brou de peix
1 manat de julivert
sal
oli
Posar la cassola amb oli al foc i sofregir lleugerament la ceba i l'all. Quan es comencin a enrossir, tirar la caiena i donar un tomb.
Tot seguit, incorporar els bolets nets i tallats a làmines. Deixar coure 2 minuts.
Tirar la farina en forma de pluja, incorporar el brou i deixar coure 2 minuts més.
Afegir el bacallà i deixar uns tres minuts a foc suau.
Escaldar el julivert amb aigua bullent. Refredar-ho en aigua freda i tot seguit triturar-lo amb un xic d'aigua perquè quedi l'aigua ben verda.
Al final de la cocció tirar l'aigua del julivert i comprovar el punt de sal.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Tinc el bacallà molt oblidat, m'agrada aquesta proposta, segur que la provo.
ResponderEliminarUna abraçada
Un pil-pil ven diferent al que faig normalment, però que tindre que provar, doncs sent una recepta d’en Pep èxit assegurat, no varem poder vindre al taller i amb sap greu perdrem receptes de bacallà. Queda anotada amb el teu permís
ResponderEliminarPetons
Que bo que ha de ser!!! les receptes d'en Pep sempre et fan quedar bé.
ResponderEliminarpetonets!!!
Si la recepta del Pep, té l'èxit assegurat! :)
ResponderEliminarSi la recepta del Pep, té l'èxit assegurat! :)
ResponderEliminarRecepta molt bona, m'ha agradat molt el detall de l'aigua de julivert :)
ResponderEliminarFàcil i deliciòs.
ResponderEliminarPetons
Quina salseta que t'ha quedat, genial!
ResponderEliminarQuina bona salseta, aquest pilpil de bolets...
ResponderEliminarPetonets.