24 octubre 2011

Galetes de Nutella i avellanes


Unes galetes fantàstiques i molt fàcils que ens va fer la Mireia Carbó al taller de divendres passat.

Ingredients:

200 gr de farina
50 gr de Nutella
100 gr de mantega pomada
100 gr de sucre
1 ou
avellanes senceres

Bateu la mantega pomada amb el sucre i la Nutella fins que aconseguiu una crema.

Afegiu-hi l'ou.

Incorporeu la farina tamisada.

Remeneu fins aconseguir una massa homogènia.

Emboliqueu la massa amb paper de cuina transparent, donant-li forma de botifarró.

Deseu-ho a la nevera durant 30 minutos aproximadament ( jo ho vaig haver de deixar una estona al congelador, ja que als 30 minuts no tenia prou consistència per a fer les rodanxes).

Talleu la pasta en rodanxes i decoreu-les amb un puntet de Nutella i a sobre una avellana (apreteu una mica la avellana per tal que s'incrusti un pel a la galeta).

Coeu-les amb el forn ja calent a 180º, fins que siguin daurades. Les meves van estar llestas als 18 minuts.

18 comentarios:

  1. Va ser un gran taller! Jo ja he fet les de coco i ens han encantant. I les següents de la llista són aquestes de nutella ;)

    ResponderEliminar
  2. meravigliosi questi biscotti!

    ResponderEliminar
  3. Deliciosas estas galletitas

    ResponderEliminar
  4. No podré enseñárselas a mis hijos, porque si no ya estoy obligada a hacerlas;) ¡Qué buenas!

    ResponderEliminar
  5. Avui hi ha una 'passa' de galetes per la blogosfera de casa nostra hehehehe.

    :)

    ResponderEliminar
  6. Que ricas!! con lo que en casa nos gusta la Nutella!!! seguro que estas galletas iban a triunfar!! Besotes de la Vaca!!

    ResponderEliminar
  7. aquestes no trigaran a caure, han de ser ben bones!!

    ResponderEliminar
  8. Podría vivir a base de Nutella y agua, me encanta!!!! Así que te puedes imaginar lo que tardaré en hacer estas galletas!!!

    ResponderEliminar
  9. Què ràpida!!no he tingut gaire temps, però cauran aviat!!! La classe va estar molt bé! ben dolça!

    ResponderEliminar
  10. De totes ja no sé quines triar...

    ResponderEliminar
  11. Aquesta vegada la Mireia ha fet "pleno", eh?. Jo vaig començar per les de taronja i xocolata, aquestes, aniran al darrera!. Tan quedat molt boniques!

    ResponderEliminar
  12. Quina bona pinta que tenen....
    Petonets.

    ResponderEliminar
  13. Unes galetes molt bones i gens complicades, ja tinc ganes de fer-les

    ResponderEliminar
  14. Avui tothom fa galetes de la Carbó, la veritat es que son molt senzilles de fer i segur que boníssimes
    Petons

    ResponderEliminar
  15. Marylou ..las pochas con chipirones se ven de escandalo ...y estas galletas tienen una muy buena pinta ..las apunto aunque los mios las galletas es por etapas . ...estamos en piragua ..menudas lluvias ..Vigo ayer inundado ..besos MARIMI

    ResponderEliminar
  16. Realment es veuen fàcils de fer i boníssimes.
    Salutacions :)

    Per cert, cada cop que entro al teu blog i veig aquesta foto de pà amb tomàquet, no vulguis saber la gana que m'entra. M'encanta el pà amb tomàquet!!!

    ResponderEliminar
  17. Aquest cap de setmana toca fer aquestes.
    I quina flaire queda a casa!!
    Aquest taller va ser fantàstic.
    Petons

    ResponderEliminar
  18. MaryLou, qué ricas galletas. Yo soy muy negada con ellas... o gandula, que también. Me parece que gasto demasiado tiempo en ellas. Pero con el toque de avellanas me han encantado.
    Un besoteeeeeee

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO