08 junio 2011

Sopeta de cítrics amb gelat de vainilla


Com sempre. una recepta d'en David Lienas, boníssima i senzilla.

Ingredients:

200 ml de suc de taronja
20 ml de suc de llimona
25 ml de suc de llima
50 ml d'almivar de menta
280 gr de gelat de vainilla
8 cookies americanes (amb trossets de xocolata)

Opcionalment:

14 gr de gelatina (2-3 fulles)

Per l'almívar de menta:

50 gr de sucre
25 ml d'aigua
Unes fulles de menta

Posar a escalfar en un cassó el sucre i l'aigua. Quan arrenqui el bull retirar l'almívar que s'haurà format i submergir la menta. Tapar-ho i deixar-ho infusionar.

Si volem que la sopa quedi gelificada, com a estat el meu cas, posar les fulles de gelatina en remull.

Colar l'almívar i, encara calent, afregir la gelatina escorreguda. Disoldre la gelatina i mesclar el preparat amb el suc dels cítrics.

Deixar que el suc es refredi i agafi cos a la nevera.

Trencar les galetes i posar-les a la base d'un bol.

Si la sopa de cítrics està gelatinitzada, trencar-la amb un batedor i disposar-la al bol.

Finalment, psar dins de cada bol, una bola de gelat de vainilla.

9 comentarios:

  1. Hei! que rápid hem fet els deures...
    Mira que estava bo, aquest postre.
    Petonets

    ResponderEliminar
  2. Un postre perfecte...que bo
    petons

    ResponderEliminar
  3. Em sembla que el dia 10 tinc reservat fer el taller de postres d'estiu amb el David,va estar bé???
    Una sopeta ben diferent i amb el gelat...que bo!!!

    ResponderEliminar
  4. Uauuu, quin postres més refrescants. Jo només he fet un "valenciano" que és amb suc de taronja i gelat de vainilla, però aquesta recepta és molt més complerta. A partir d'ara ja ho faré així.
    Petons

    ResponderEliminar
  5. Va ser una gran classe, oi? A casa ja hem fet la mini carlota, la següent a la llista és aquesta sopeta tan refrescant!

    ResponderEliminar
  6. Quina sort poder anar a les classes del David! Veig que ets una alumna aplicada! Va bé tenir aquestes receptes, per quan arribi el bon temps!
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Molt bona Mary-Lou... ja m'agradaria a mi també poder-hi anar. En això estic igual que la Margarida :)

    ResponderEliminar
  8. Maria, vaya ricura de postre, realmente espectacular.......saludos paco

    ResponderEliminar
  9. Jo vaig fer-lo el dissabte i va quedar boníssim. La classe de divendres va estar molt bé.

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO