08 junio 2011
Sopeta de cítrics amb gelat de vainilla
Com sempre. una recepta d'en David Lienas, boníssima i senzilla.
Ingredients:
200 ml de suc de taronja
20 ml de suc de llimona
25 ml de suc de llima
50 ml d'almivar de menta
280 gr de gelat de vainilla
8 cookies americanes (amb trossets de xocolata)
Opcionalment:
14 gr de gelatina (2-3 fulles)
Per l'almívar de menta:
50 gr de sucre
25 ml d'aigua
Unes fulles de menta
Posar a escalfar en un cassó el sucre i l'aigua. Quan arrenqui el bull retirar l'almívar que s'haurà format i submergir la menta. Tapar-ho i deixar-ho infusionar.
Si volem que la sopa quedi gelificada, com a estat el meu cas, posar les fulles de gelatina en remull.
Colar l'almívar i, encara calent, afregir la gelatina escorreguda. Disoldre la gelatina i mesclar el preparat amb el suc dels cítrics.
Deixar que el suc es refredi i agafi cos a la nevera.
Trencar les galetes i posar-les a la base d'un bol.
Si la sopa de cítrics està gelatinitzada, trencar-la amb un batedor i disposar-la al bol.
Finalment, psar dins de cada bol, una bola de gelat de vainilla.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Hei! que rápid hem fet els deures...
ResponderEliminarMira que estava bo, aquest postre.
Petonets
Un postre perfecte...que bo
ResponderEliminarpetons
Em sembla que el dia 10 tinc reservat fer el taller de postres d'estiu amb el David,va estar bé???
ResponderEliminarUna sopeta ben diferent i amb el gelat...que bo!!!
Uauuu, quin postres més refrescants. Jo només he fet un "valenciano" que és amb suc de taronja i gelat de vainilla, però aquesta recepta és molt més complerta. A partir d'ara ja ho faré així.
ResponderEliminarPetons
Va ser una gran classe, oi? A casa ja hem fet la mini carlota, la següent a la llista és aquesta sopeta tan refrescant!
ResponderEliminarQuina sort poder anar a les classes del David! Veig que ets una alumna aplicada! Va bé tenir aquestes receptes, per quan arribi el bon temps!
ResponderEliminarPetons
Molt bona Mary-Lou... ja m'agradaria a mi també poder-hi anar. En això estic igual que la Margarida :)
ResponderEliminarMaria, vaya ricura de postre, realmente espectacular.......saludos paco
ResponderEliminarJo vaig fer-lo el dissabte i va quedar boníssim. La classe de divendres va estar molt bé.
ResponderEliminar