19 junio 2011
Arròs am butifarra de sang i verdures
Un altre arròs del llibre que em va regalar l'Eva fa molts anys, ARROSSOS I PAELLES. No el tornaré a fer doncs a casa no els ha agradat gens... a mi sí i per això us ho explico.
Ingredients:
2 butifarres de sang amb ceba
2 rodanxes de cansalada viada fresca
500 gr de pèssols frescos
500 gr de faves tendres
6 alls tendres
400 gr d'arròs
Oli
Safrà
Pebre vermell
1 l. d'aigua
Una vegada esgranats els pèssols i les faves, deixar-los coure tapats en 1 litre d'aigua, amb una mica de sal i un xic de safrà.
Rentar i fer a trossos els alls tendres.
Posar al foc l'oli en una paella i fregir les butifarres tallades en cuatre trossos i les rodanxes de cansalada. Reservar les butifarres.
Traieu la cansalada i talleu-la a dauets.
Fregir lleugerament els alls en el mateix oli. Afegir una cullaradeta de prebre vermell i de seguida una mica d'aigua de la cocció dels pèssols i les faves.
Afegir els pèssols i les faves amb l'aigua de la cocció, tastar el punt de sal i rectificar-lo si cal.
Quan arrenqui el bull tirar l'arròs i afegir les butifarres i la cansalada. Deixar coure 15 minutos.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Bon arròs. L'has provat mai ,amb sang de conill?.
ResponderEliminarLa meva tia, sempre el feia així, tenia un gust i textura tant bo!!!!, que no l'he trobat en cap més arròs.
Quan he llegit la teva recepta he associat idees i m'ha vingut al cap aquest tipus .
Bon diumenge
Aquest arrós segur que li encantaria al meu pare, amant dels botifarrons i de les faves :)
ResponderEliminarMadre mía, guapa, que pinta tiene ese "arrós"
ResponderEliminarbesos
Cristina
Dons tot i que te molt bona pinta, no crec que a casa meva agradés, tampoc,jaja
ResponderEliminarPetonets.
hola,
ResponderEliminardoncs sí que es un arròs curiós, crec que a nosaltres sí que ens agradaria...a veure si ens animem a provar-lo!
Que bó, aquest arroset amb favetes i butifarra...
ResponderEliminarTe una pinta, Hummmmm.
Petons
Què bó que deu ser!
ResponderEliminarMare meva quina pinta taaaan bona.
ResponderEliminarpetons
I per què no els ha agradat? No saben el què es perden ;)
ResponderEliminarLa botifarra negra no es massa de la meva devoció... però me'l menjaria!!! Què no has fet coca???
ResponderEliminarBona revetlla!