19 junio 2011

Arròs am butifarra de sang i verdures


Un altre arròs del llibre que em va regalar l'Eva fa molts anys, ARROSSOS I PAELLES. No el tornaré a fer doncs a casa no els ha agradat gens... a mi sí i per això us ho explico.

Ingredients:

2 butifarres de sang amb ceba
2 rodanxes de cansalada viada fresca
500 gr de pèssols frescos
500 gr de faves tendres
6 alls tendres
400 gr d'arròs
Oli
Safrà
Pebre vermell
1 l. d'aigua

Una vegada esgranats els pèssols i les faves, deixar-los coure tapats en 1 litre d'aigua, amb una mica de sal i un xic de safrà.

Rentar i fer a trossos els alls tendres.

Posar al foc l'oli en una paella i fregir les butifarres tallades en cuatre trossos i les rodanxes de cansalada. Reservar les butifarres.

Traieu la cansalada i talleu-la a dauets.

Fregir lleugerament els alls en el mateix oli. Afegir una cullaradeta de prebre vermell i de seguida una mica d'aigua de la cocció dels pèssols i les faves.

Afegir els pèssols i les faves amb l'aigua de la cocció, tastar el punt de sal i rectificar-lo si cal.

Quan arrenqui el bull tirar l'arròs i afegir les butifarres i la cansalada. Deixar coure 15 minutos.

10 comentarios:

  1. Bon arròs. L'has provat mai ,amb sang de conill?.
    La meva tia, sempre el feia així, tenia un gust i textura tant bo!!!!, que no l'he trobat en cap més arròs.
    Quan he llegit la teva recepta he associat idees i m'ha vingut al cap aquest tipus .
    Bon diumenge

    ResponderEliminar
  2. Aquest arrós segur que li encantaria al meu pare, amant dels botifarrons i de les faves :)

    ResponderEliminar
  3. Madre mía, guapa, que pinta tiene ese "arrós"
    besos
    Cristina

    ResponderEliminar
  4. Dons tot i que te molt bona pinta, no crec que a casa meva agradés, tampoc,jaja
    Petonets.

    ResponderEliminar
  5. hola,
    doncs sí que es un arròs curiós, crec que a nosaltres sí que ens agradaria...a veure si ens animem a provar-lo!

    ResponderEliminar
  6. Que bó, aquest arroset amb favetes i butifarra...
    Te una pinta, Hummmmm.
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Mare meva quina pinta taaaan bona.
    petons

    ResponderEliminar
  8. I per què no els ha agradat? No saben el què es perden ;)

    ResponderEliminar
  9. La botifarra negra no es massa de la meva devoció... però me'l menjaria!!! Què no has fet coca???
    Bona revetlla!

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO