14 enero 2010

Espatlla de porc al porto



Qué bona!!!! la va fer per Nadal el meu amic Felip, pare de l'Alexei. No l'he tastat però la farè aviat per què, fins i tot la foto, fa bona oloreta!!!!

Ingredients:

1 Espatlla de Porc
1 Ampolla vi Porto
Llard de porc
Sal, pebre, alls

El temps de forn, sempre tantes hores com el pes de l’espatlla, una hora per kg. de pes.

Sal-pebrem l’espatlla de porc i la embadur-nem de llard, la posem al forn(220º) i cada mig hora ruixem amb una copeta de vi porto.

Es pot fer la meitat el dia abans i l’altra meitat el mateix dia.

Es talla i es pot ficar dintre de la salsa que queda a la plata del forn, per servir-la.

Es pot acompanyar de puré de castanyes, pastanagues bullides,
cebetes caramel·litzades, puré de patates, arròs bullit, etc.

De pica-pica podeu servir pastes de hojaldre farcides d’escalivada, de cranc amb maionesa, de pebrots amb formatge de cabra, de formatge suau amb nous, etc...

12 comentarios:

  1. oooooooohhhh!!! se ve deliciosoo!!!
    un abrazo

    ResponderEliminar
  2. Menuda Pierna más suculenta y apetitosa!!
    Además de lo fácil que resulta el prepararla.
    Un beso

    ResponderEliminar
  3. Jo faig cada any al menys dues vegades cuixa de porc, espatlla no l’he provat mai, de fet segons la gent que hi hagi a taula.
    Amb vi d’oporto no l’he fet mai, , quan en torna fer en penso ficar.
    Un excel·lent plat!!!
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Caram, amb una safata així menja molta gent, eh? Ha de quedar molt gustosa i amb l'acompanyament... per sucar pa!

    ResponderEliminar
  5. em sembla que m'està arribant l'oloreta... ummmm
    pt!

    ResponderEliminar
  6. És d'aquelles receptes de fer amb temps i paciència però segur que el resultat val la pena!.

    ResponderEliminar
  7. Con ese aspecto...Sólo decirte que tiene que estar muy rico. No he probado nunca esta combinación de ingredientes, pero la fotos lo dice todo :)
    Besos!

    ResponderEliminar
  8. Carai, entre l'Alexei i el seu pare estàs ben alimentada!!! quina súper família, fan receptes espectaulars. petons.

    ResponderEliminar
  9. Querida Marylou: Tiene una pinta deliciosa todas las recetas que haces. Un beso, Estrella.

    ResponderEliminar
  10. Se ve realmente delicioso, aunque no logro decifrar toda la receta. No tenías un traductor antes?, no lo veo...
    Divino querida, de seguro no quedó nada.
    Besos

    ResponderEliminar
  11. MaryLou, bon any!! :)
    L'espatlla de porc al forn no l'he provat mai, però per la pinta que fa... ja ho diu tot! ;)
    Petons!

    ResponderEliminar
  12. Una decilia feta en bono cuina.
    un placer pasar per el teu blog
    feliz semana
    un abrazo

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO