14 enero 2010
Espatlla de porc al porto
Qué bona!!!! la va fer per Nadal el meu amic Felip, pare de l'Alexei. No l'he tastat però la farè aviat per què, fins i tot la foto, fa bona oloreta!!!!
Ingredients:
1 Espatlla de Porc
1 Ampolla vi Porto
Llard de porc
Sal, pebre, alls
El temps de forn, sempre tantes hores com el pes de l’espatlla, una hora per kg. de pes.
Sal-pebrem l’espatlla de porc i la embadur-nem de llard, la posem al forn(220º) i cada mig hora ruixem amb una copeta de vi porto.
Es pot fer la meitat el dia abans i l’altra meitat el mateix dia.
Es talla i es pot ficar dintre de la salsa que queda a la plata del forn, per servir-la.
Es pot acompanyar de puré de castanyes, pastanagues bullides,
cebetes caramel·litzades, puré de patates, arròs bullit, etc.
De pica-pica podeu servir pastes de hojaldre farcides d’escalivada, de cranc amb maionesa, de pebrots amb formatge de cabra, de formatge suau amb nous, etc...
Etiquetas:
Carnes,
Lo han hecho mis amigos
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
oooooooohhhh!!! se ve deliciosoo!!!
ResponderEliminarun abrazo
Menuda Pierna más suculenta y apetitosa!!
ResponderEliminarAdemás de lo fácil que resulta el prepararla.
Un beso
Jo faig cada any al menys dues vegades cuixa de porc, espatlla no l’he provat mai, de fet segons la gent que hi hagi a taula.
ResponderEliminarAmb vi d’oporto no l’he fet mai, , quan en torna fer en penso ficar.
Un excel·lent plat!!!
Petons
Caram, amb una safata així menja molta gent, eh? Ha de quedar molt gustosa i amb l'acompanyament... per sucar pa!
ResponderEliminarem sembla que m'està arribant l'oloreta... ummmm
ResponderEliminarpt!
És d'aquelles receptes de fer amb temps i paciència però segur que el resultat val la pena!.
ResponderEliminarCon ese aspecto...Sólo decirte que tiene que estar muy rico. No he probado nunca esta combinación de ingredientes, pero la fotos lo dice todo :)
ResponderEliminarBesos!
Carai, entre l'Alexei i el seu pare estàs ben alimentada!!! quina súper família, fan receptes espectaulars. petons.
ResponderEliminarQuerida Marylou: Tiene una pinta deliciosa todas las recetas que haces. Un beso, Estrella.
ResponderEliminarSe ve realmente delicioso, aunque no logro decifrar toda la receta. No tenías un traductor antes?, no lo veo...
ResponderEliminarDivino querida, de seguro no quedó nada.
Besos
MaryLou, bon any!! :)
ResponderEliminarL'espatlla de porc al forn no l'he provat mai, però per la pinta que fa... ja ho diu tot! ;)
Petons!
Una decilia feta en bono cuina.
ResponderEliminarun placer pasar per el teu blog
feliz semana
un abrazo