07 mayo 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Déu ens dó ser catalans
per menjar bon pa amb tomàquet
amb un raig d'oli discret
i un pols de sal si fa falta;
pa de pagès si pot ser,
que és més saborós que els altres,
i tomàquet ben madur,
però que no ho sigui massa.
Déu ens dó un tall de pernil
o llonganissa ben ampla
perque acompanyin el pa
ben sucadet amb tomàquet;
pernil de bon mastegar,
llonganissa de la Plana,
que els osonencs en això
tenim molta nomenada.
Déu ens dó tot el que he dit
i bons amics a la taula
per comparitr el que mengem
i fer petar la xerrada
que conversar amb els amics
sempre sol despertar gana
i el menjar, si és compartit,
resulta més agradable.
Miquel Martí i Pol
© Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner
Unas "curiosidades culinarias" muy curiosas y creativas.
ResponderEliminarUn beso
Que curiosidades, más curiosas, jajajaja
ResponderEliminarEn verdad son buenas.
No paras MaryLou, eso es bueno, que la ilusión por nuestros blogs no decaiga.
Un abrazo
Gracias, chicas, me lo han enviado esta mañana y me ha hecho mucha gracia.
ResponderEliminarBesicos
Todas son divilindas, mis favoritas: La marimanzana, La escuelita con D.Tomate y ovejitas colifloreadas y la mandolipera...
ResponderEliminarUn abrazo con mucho jarabe de fresa!