20 septiembre 2015

Arròs de muntanya - Del blog al plat




Aquest mes es tractava de remenar el blog de la Sión Fem un mos. No calia remenar gaire doncs el segueixo de ben a prop. Les receptes de la Sión m'agraden totes, les fotos del Miguel m'encanten, fan un tàndem esplèndid... Una abraçada a tots dos!!

Aquest arròs de muntanya amb alguna variació ens el vam menjar la setmana passada. No vam posar bolets perque al meu fill no li agraden i no vaig fer sofregit ja que tenia el brou Aneto con sofrito de carne y verduras boníssim!

Ingredients:

1/2 conill tallat petit
1/4 de pollastre tallat petit
1 butifarra tallada petita
1 grapat de cargols bullits
Un grapat de pèssols
Uns brins de safrà
Arròs bomba
Oli d'oliva verge extra

Posem a torrar el safrà en un trosset de paper d'alumini, al costat de la flama de la cuina uns minuts.

A la paella amb l'oli ben calent, enrossim les carns salpebrades y la butifarra.

Tirem  l'arròs li donem unes voltes i afegim els cargols, el brou bullent, els pèssols i el safrà i ho deixem tot bullint a foc viu durant 10 minuts, baixem el foc i deixem 6 o 7 minuts  més.

Fora del foc, tapem i deixem reposar 2 minuts.

  

10 comentarios:

  1. Segur que era boníssim...ara, si hagués vingut de convidada no t`hauria permès els cargols. Què bé que tinguessis el brou ja preparat...s'estalvia tant de temps!

    ResponderEliminar
  2. Amb aquest brou tenim la feina molt avançada, heheh
    Me'l vaig mirar aquest arròs però no el vaig fer pel tema dels caragols, però segur que és boníssim... si aquests animalets t'agraden :-)
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  3. Per mi també sense cargols! I amb bolets! :)
    UN arròs sensacional!

    ResponderEliminar
  4. No dubto que sigui bo i menys fent-lo tu, ... però els caragols m'hi sobren...m'apunto a la de bolets...! petons

    ResponderEliminar
  5. Aquests arrossos sempre triomfen i més si el caldo es el d'Aneto que tanta feina ens treu i tan bé queda.
    A mi treume el conill, la resta m'encanta, amb cargols inclossos.
    Petons.

    ResponderEliminar

  6. Gracies pel temps dedicat a navegar entre les meves receptes i per les paraules sobre las propostes del blog.
    Un arròs fantàstic.
    Gracies MaryLou

    ResponderEliminar
  7. Aquest arrosset amb els cargols el trobo del més original!, mai hi havia vist cargols a l'arròs!!!, moltes gràcies per la teva constancia a participar!!!

    ResponderEliminar
  8. Per a mi també un plat, m'agraden molt els arrossos .
    Però també sense cargols.
    Veig que si no posem data, no ens veiem.
    La veritat es que començo a tenir mono!!!!
    Petons

    ResponderEliminar

  9. Marylou; Un arrós de muntanya molt i molt il·lustrat.
    Salutacions Marylou¡¡

    ResponderEliminar

  10. Marylou; Un arrós de muntanya molt i molt il·lustrat.
    Salutacions Marylou¡¡

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO