08 febrero 2015

Micuit de fetge gras d'ànec amb cacau, fava tonka i ratafia


Una de les últimes receptes que ens va fer en Pep Nogué, a les classes del Bonpreu.

Un aperitiu que va triomfar els dies de nadal a casa meva.

Ingredients:

100 gr de micuit de fetge gras d'ànec
Sal en escates
Pebre negre acabat de moldre
Grue de cacau (jo vaig posar chocolate negre ratllat)
Fava tonka
Pebre rosa
50 gr de reducció de ratafia
50 gr de crumble

Tallar el micuit a rodelles d'un cm i posar en un plat petit.

Amanir amb unes escates de sal, un polsim de xocolate ratllat, uns grans de pebre rosa, un xic de raspadura de fava tonka, un xic de crumble i un cordó de reducció de ratafia.

Celestial...!!!!

Aquest és l'emplatat que va fer en Pep a la classe:




 

5 comentarios:

  1. Jo vinga a veure la fava tonka i no la trobo ;((
    L'aperitiu de triomf
    Muas

    ResponderEliminar
  2. Vindré a casa teva perquè a casa no els agrada... aix...! petonets

    ResponderEliminar
  3. Hi tant Maria!!!!!!!!
    Com tu be dius " celestial. "
    Petons

    ResponderEliminar
  4. Molt fan de la fava tonka!!!!
    En Pep és un crack!

    ResponderEliminar
  5. Una combinacion genial¡
    Lastima que se nos han acabado las clases de Bon Preu con el Pep.
    Peto

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO