09 septiembre 2013

Coc de pastanaga

Aquesta recepta me la va donar el Felip. És un artista... encara que jo havia fet un altre recepta amb pastanaga, aquesta ens ha agradat força, ja le hem fet unes quantes vegades i la deixem a "favoritos"

Ingredients:

4ous
320 ml d'oli de girasol
225 gr de farina
10 gr de llevat
350 gr de sucre moré
Polsim de sal
1 cullerada i mitja de canyella
400 gr de pastanaga ratllada
125 gr de nous partides per la meitat

Barrejar la farina tamisada amb el llevat i reservar.

Engreixar i enfarinar el motlle.

Batre en un bol el sucre, l'oli, la canyella, la sal i els ous sencers, fins que estigui tot ben barrejat.

Anar afegint-hi la farina mica en mica batent fins que no es vegi res de blanc de la farina.

Incorporar la pastanaga ratllada i seguir remenant però ara amb una llengua. Afegir les nous i continuar barrejant-ho amb la llengua.

Passar-ho al motlle i enfornar durant 45 minuts a 180º amb el forn pre-escalfat.



7 comentarios:

  1. La pastanaga fa que quedi una coca molt més melosa i humida, oi? Amb la canyella i les nous, ha de quedar super gustosa.

    ResponderEliminar
  2. Té molt bon color i segur que és boníssim, Marylou!! petons

    ResponderEliminar
  3. La recepta li va passar una companya de la feina a l’Eva. És un pastis que surt molt bo, com ja saps a l’ Alexei li agraden poques coses dolces, però aquest pastis si que demana que li faci. Felip

    ResponderEliminar
  4. Doncs prenc nota perque ja fa temps que tinc ganes de fer-ne un de pastanaga! ^^

    ResponderEliminar
  5. que bona!! seria genial per un berenar sa i natural!! apuntat! petons

    ResponderEliminar
  6. Quin coloret tan maco i un sabor molt bo amb la canyella.
    Petons.

    ResponderEliminar
  7. Encara no he fet mai un cake de pastanaga....aquest l¡apinto a pendents!!
    Petonets.

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO