06 septiembre 2013

Botifarra esparracada

Botifarra... aquesta esparracada i amb xampinyons.

Normalment, aquestes receptes tan senzilles són les que fan un bon dinar de familia. Aquesta també és del llibre de Ferràn Adrià.

Ingredients:

4 butifarres
400 grs. de xampinyons
4 grans d'all
1 branqueta de romaní
1 branqueta de farigola
Julivert
1 gotet de vi ranci
Oli d'oliva verge extra
Sal i pebre negre

Treura la pell de les botifarres i fer-ne com mandonguilles.

Enrossir-les amb una mica d'oli. Afegi-hi els alls pelats i esclafats, la farigola i el romaní. Ofegar-lo tot uns 5minuts.

Desglaçar amb el vi ranci i, si cal, amb una mica d'aigua.

Tallar el xampinyons per la meitat, salar-los al punt i saltejar-los en una paella amb una mica d'oli.

Afegir la botifarra als xampinyons i coure-ho tot uns 15 minuts.

Finalment tirar per sobre el julivert ben picat, la sal i el pebre negre acabat de moldre.

6 comentarios:

  1. I és que els plats més senzills acostumen a ser els més bons!

    ResponderEliminar
  2. Un plat que té l'èxit assegurat! Dinar de família que triomfa segur.

    ResponderEliminar
  3. I tant que aquestes receptes senzilles sempre se agraeixen i recorden.
    Petons.

    ResponderEliminar
  4. Uau! fantàstic! no falla mai...Quan tornes de viatge i veus aquest plats aprecies tot més!

    ResponderEliminar
  5. Ja ho pots ben dir, una copeta de vi i un dinar de luxe.

    Muas!

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO