13 junio 2013

Gelat de vainilla amb nous caramelitzades

 
 
 
Els amics de LA FAGEDA es van posar en contacte amb mí i em van enviar 5 mostres del seu gelat que podeu veure a la primera foto. Aquí podeu veure  les persones que fan aquest gelat, el millor gelat del món, uns grandíssims profesionals que fan de la seva feina una teràpia, i viuen  molt dignament del seu treball. No coneixía aquests gelats però des d'ara mateix seràn els de casa meva.

Aquest es de vainilla amb nous de macadamia, i l'he acompanyat amb unes  nous caramelitzades que ens va ensenyar a fer la Mireia Carbó en l'últim taller a Caprabo. Mireia, et trobarem a faltar...! 

Ingredients:

150 g de nous
150 g de mel
100 g de sucre
1/2 branca de canyella
150 ml d'aigua
Oli de girasol

Posar l'aigua, la mel, la canyella, el sucre i les nous dins d'un cassó al foc. Bullir-ho durant 2 minuts a foc suau.

Deixar-ho refredar i tornar-ho a bullir a foc suau 2 minuts més. Dins l'almíbar es conserva molts dies a la nevera.

Colar, escorrer i assecar les nous. Fregir-les en oli de girasol ben calent fins que siguin daurades. Escórrer-les bé.

Aquestes nous poden servir per acompanyar nata muntada, gelats, cremes, etc.

 

14 comentarios:

  1. Veig que ja t' has engrescat...Aquest gela de vainilla és el núm 1 a la meva llista...Demà ens veiem1

    ResponderEliminar
  2. mmm... quins geladets mes bons!! m'encanten, aquest d anous es tentador, deu meu!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Quina delícia, a veure si quan vaig a Catalunya puc provar els gelats de la Fageda que tenen una pinta espectacular!!
    Delicioses nous

    ResponderEliminar
  4. Dona gust visitar i probar els meravellosos productes de La Fageda. Aquestes nous caramel.litzades me les apunto, no sabia com es feien!, han de ser un final perfecte per a molts postresª!. una abraçada guapa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Son uns gelats molt bons els de La Fageda.
      Les nous caramelitzades estàn per llepar-se els dits, jo també les vaig fer acompanyades de gelat de vainilla i maduixots, encara no l'he pujat al bloc.
      Petons.

      Eliminar
  5. Que bo!! Amb les nous caramel·litzades ha de quedar fantàstic aquest gelat! :P

    Petons!

    ResponderEliminar
  6. Ostres quin súper detall!! jo no he provat aquests gelats però si els iogurts, que són boníssims també!

    ResponderEliminar
  7. quina pintassa amb les nous! si sol ja es bonissim, amb el detall ja deu ser el sumum!! petons

    ResponderEliminar
  8. Aquests gelats encara no els hem provat, però em quedo amb la recepta de les nous caramel•litzades, el conjunt deu quedar molt bo
    Petons

    ResponderEliminar
  9. He vist els gelats al super però no els he tastat. Iogurts de la fageda a casa en comprem sempre. Les nous caramelitzades queden perfectes en el gelat.

    ResponderEliminar
  10. Quina sort que la gent de la Fageda t'enviï un lot de gelats!!! Jo encara no els he tastat, però els iogurts no falten mai a casa meva perquè són boníssims i a més a més de la terra! Per altra banda, la labor social que fan és fantàstica! tot i que no vaig anar al darrera taller de la Mireia, ja he fet les nous caramel·litzades i són molt bones! Jo les he usat també per posar-les amb mato i en una amanida!

    ResponderEliminar
  11. Tindrem que provar aquets fantastics gelats, ja que tothom en parla maravelles!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  12. Els productes de La Fageda, son extraordinaris en qualitat i boníssims.
    A més tenen un plús,la seva labor social.
    Tindré que probar-los.
    Petonets guapa

    ResponderEliminar
  13. Bona idea Mary Lou, la posarem en pràctica ;) Una abraçada!

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO