Amb aquestes quantitats surten 15.
Ingredientes:
1 ou
85 gr de farina
un pesic de sal
50 gr d'oli d'oliva
20 gr de llet
35 gr de formatge ratllat (he posat formatge de mahó)
una cullaradeta de llevat en pols
200 gr de formatge crema
100 de salmó fumat
una mica de anet
1 llauneta de ous de lumpus
Escalfar el forn a 180º.
Batre tots els ingredients de les madelenes i omplir les càpsules fins 3/4 del seu volum. Enfornar durant uns 15 minuts.
Deixar refredar.
Batre el formatge crema amb una part del salmó i l'anet, omplir una mànega pastissera amb filtre arrissat i decorar les madelenes. Jo he posat una rodoneta de salmó i uns quants ous de lumpus.
Un bon aperitiu per a un dinar de festa.
T'han quedat molt bé, i fets amb salmó fumat és una manera diferent de menjar-les!
ResponderEliminarUmmmmm que bones!!!!
ResponderEliminarAquesta és la meva Marilou!, "cupcakes" salats!, em sembla una idea boníssima i que m'apunto ara mateix. La cremeta de salmó la trobo molt original. Una abraçada!
ResponderEliminarMolta sort en el concurs! La veritat es que t'han quedat molt bé, i són originals.
ResponderEliminarUna abraçada
Amb un frosting per llepar-se els dits María.
ResponderEliminarSort al concurs.
Petons.
Vaya, pues seguro que vas a sorprender en el concurso, mucha suerte con estos bocados tan llamativos. SIendo magdalenas, conmigo triunfas. Un besote
ResponderEliminarM'encanten les magdalenes salades, aquestes han de quedar ben gustoses!
ResponderEliminarAquests cupcakes són dels meus. En prenc nota.
ResponderEliminarEstán tan de moda quen hasta mi hija que no se acerca por la cocina dice que quiere aprender a hacerlos! Salados me llaman más la atención y con salmón....que ricos!
ResponderEliminarja m'agradaria tastar-los... i fer-los! però ...aquestes vacances forçoses m'han xafat pel mig! de moment vaig enguixada, a veure què passa, gràcies i petons
ResponderEliminarUn aperitiu excelent, m'agrada !!!
ResponderEliminarPetonets.