11 marzo 2013

Mousse de mascarpone i xocolata blanca amb maduixes i pebre verd

Una recepta de l'últim taller amb la Mireia Carbó,  com sempre un èxit assegurat. Ens ha agradat molt i la repetirem, segur!

Ingredients:

100 g de mascarpone
180 g de xocolata blanca
150 g de nata líquida (35g de matèria grassa)
1 clara d'ou

Per a les maduixes:

200 g de maduixes
1 taronja
20 g de sucre morè
10 grans de pebre verd
Pebre negra mòlt
Anís sec

Galetes

Aixafar els grans de pebre verd i barrejar-lo amb el suc de la taronja, un pessic de pebre negre, el sucre morè i unes gotes d'anís.

Tallar les maduixes i deixar-les macerar una estona dins la preparació anterior.

Desfer la xocolata a bany maria.

Semi muntar la nata.

Muntar la clara a punt de neu.

Barrejat la xocolata amb el mascarpone, afegir-hi la nata i la clara amb molta cura, amb moviments suaus.

Disposar la mousse en copes i deixar a la nevera.

Servir acompanyades de les maduixes per sobre i les galetes esmicolades.

7 comentarios:

  1. pufff a mi aquest postre em xifla!! truca'm la propera vegada que el feu, que vinc!!! petons

    ResponderEliminar
  2. Ep! Això del pebre verd em tempta molt! No vaig poder anar a l'últim taller de la Mireia així que és fantàstic que hagis explicat la recepta!

    ResponderEliminar
  3. Jo també l'he fet i va tenir molt èxit!
    Bonissíssima, com diu la Mieria ;)

    ResponderEliminar
  4. Mare meva, quina mousse! se'm fa la boca aigua!!!

    ResponderEliminar
  5. S'haurà de fer! perquè entre tu i la Gemma m´heu fet venir ganes de provar-la.

    ResponderEliminar
  6. Heu après bé la lliçó, eh?. T'ha quedat espectacular!

    ResponderEliminar
  7. Sense complicacions i quedes com una reina a taula.
    Petons.

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO