També les vaig treure d’Internet l’any passat però no vaig poder fer-les, i les tenia guardades. Son molt faci-les i queden molt maques i bones! Petons
Marylou; Com a blogaire que vas ser escollida per la Mercé de; Del blog al plat, he posat en el meu blog una P.D. http://menjadebacalla.blogspot.com/ amb una proposta a veure que et sembla; si és que si passeu-ho a altres blogaires amb algún enllaç si així ho veus oportú. Salutacions Marylou¡¡ :O)
Son preciosas. Luego las hago, las tengo copiadas también de este vídeo, a ver si me quedan igual de bonitas.
ResponderEliminarFeliz Día de Sant Jordi!!
Besos.
També les vaig treure d’Internet l’any passat però no vaig poder fer-les, i les tenia guardades.
ResponderEliminarSon molt faci-les i queden molt maques i bones!
Petons
que bonitas te an quedado! tienen que estar buenisimas. el video es chulisimo, super bien explicado.
ResponderEliminarUn saludo!!
Maria, quina preciositat de roses, fàcils, fàcils i resultones.
ResponderEliminarMaquísimes.
El video es molt entenedor.
Gracies per aquesta recepta.
Petons
Maques i bones, oi?? Aquest any ens hem tirat a fer roses unes quantes...bon cap de setmana!!
ResponderEliminar
ResponderEliminarMarylou; Una manera ben dolça de menjar roses...
Salutacions Marylou¡¡
Marylou; Com a blogaire que vas ser escollida per la Mercé de; Del blog al plat, he posat en el meu blog una P.D. http://menjadebacalla.blogspot.com/ amb una proposta a veure que et sembla; si és que si passeu-ho a altres blogaires amb algún enllaç si així ho veus oportú.
Salutacions Marylou¡¡ :O)