tag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post6829248986716021483..comments2024-02-11T09:44:37.026+01:00Comments on Pa amb tomàquet: Rositas de bacalao ahumadoMaryLouhttp://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-83245584077805710002012-03-24T14:13:16.643+01:002012-03-24T14:13:16.643+01:00Las rocitas de bacalao ahumado me han encantado, l...Las rocitas de bacalao ahumado me han encantado, las voy hacer así que inicie la semana santa<br /><br />QUE DIOS TE BENDIGA Y PROTEJA HOY Y SIEMPRECharito Perazahttps://www.blogger.com/profile/18017416368014132394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-78486139867115085402011-02-19T00:00:48.671+01:002011-02-19T00:00:48.671+01:00una buena manera de comerse esta esqueixada
bon f...una buena manera de comerse esta esqueixada <br />bon finde<br />peo<br />miquelMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-83682094527403606862011-02-18T23:10:46.972+01:002011-02-18T23:10:46.972+01:00Molt bo Marylou i les roses t'han quedat molt ...Molt bo Marylou i les roses t'han quedat molt be<br />Bon cap de setmanaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-7399838824673796032011-02-18T17:00:20.803+01:002011-02-18T17:00:20.803+01:00Una diversión en base a la esqueixada, buena pinta...Una diversión en base a la esqueixada, buena pinta. Bacalao, tomate y aceite de oliva ¿que más se puede pedir?<br />Me gusta la presentación.<br />Buen finde.<br />CristinaFlorealhttps://www.blogger.com/profile/05368247959506226238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-52982280220933730392011-02-18T10:41:56.033+01:002011-02-18T10:41:56.033+01:00A vegades les coses més senzilles són les més bone...A vegades les coses més senzilles són les més bones, com l'esqueixada, o com aquestes roses que jo també em cruspiria sense miraments!!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-25192751006720785582011-02-18T08:38:36.532+01:002011-02-18T08:38:36.532+01:00Està clar que pot ser vistosa, però jo personalmen...Està clar que pot ser vistosa, però jo personalment m'estimo més la esqueixada amb el bacallà ben petit, de forma que la gelatina pugui emulsionar amb l'oli i mmmmm.<br /><br />Però vaja, que també em menjaria les roses de dos en dos :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-39633868935645630032011-02-18T08:36:13.000+01:002011-02-18T08:36:13.000+01:00Una versió de luxe de la típica esqueixada de baca...Una versió de luxe de la típica esqueixada de bacallà... molt més bona!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com