tag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post5897930211087791186..comments2024-02-11T09:44:37.026+01:00Comments on Pa amb tomàquet: Michirones - La recepta del 15MaryLouhttp://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-29389506530916066292011-04-17T00:05:36.955+02:002011-04-17T00:05:36.955+02:00Una tapa per sucar-hi pa del bo!Una tapa per sucar-hi pa del bo!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-15304970664427397822011-04-16T19:12:31.793+02:002011-04-16T19:12:31.793+02:00mi madre los hace riquísimos como buena murcianami madre los hace riquísimos como buena murcianaZeditashttps://www.blogger.com/profile/06862697740843415994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-41804739999968786742011-04-15T23:53:13.125+02:002011-04-15T23:53:13.125+02:00MaryLou,
Un plat potent i per sucar-hi pa. Amb els...MaryLou,<br />Un plat potent i per sucar-hi pa. Amb els ingredients que hi ha, ha de quedar saborós de veritat.<br />Ja el faré.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-36751001544600751792011-04-15T22:50:35.692+02:002011-04-15T22:50:35.692+02:00Ben bonic això de presentar na recepta típica d...Ben bonic això de presentar na recepta típica d'una altra terra. És curiós com unes faves poden fer d'aperitiu!...Bon cap de setmana!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-78313371599275849312011-04-15T18:59:48.804+02:002011-04-15T18:59:48.804+02:00muy completicá tu receta en elicante por proximuda...muy completicá tu receta en elicante por proximudad tambien se hacen bastante...:)LaCocinantahttps://www.blogger.com/profile/16357276493418355642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-36376087014677229822011-04-15T17:07:22.569+02:002011-04-15T17:07:22.569+02:00No n'havia sentit a parlar mai! Des de que tin...No n'havia sentit a parlar mai! Des de que tinc bloc no deixo d'aprendre coses noves!! <br /><br />Tenen molt bona pinta. <br /><br />Molts petonets!! :)Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-51491655735826738672011-04-15T15:36:02.708+02:002011-04-15T15:36:02.708+02:00Les faves ben acompanyades d'aquest xoriço han...Les faves ben acompanyades d'aquest xoriço han d'estar molt bones i el suquet deu haver quedat per sucar-hi pa.<br />No coneixia aquest plat Murcià. Merci per la receptaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-39138805410494353572011-04-15T12:42:18.564+02:002011-04-15T12:42:18.564+02:00Una tapa curiosa que no he tastat mai. Ara ja no t...Una tapa curiosa que no he tastat mai. Ara ja no tinc excusa!el taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/13440020179973227903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-45378143640005210102011-04-15T12:19:32.214+02:002011-04-15T12:19:32.214+02:00Quin bé de deu de recptes amb faves!!! i totes bon...Quin bé de deu de recptes amb faves!!! i totes boníssimes!!!<br />petóTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-73748487704459206382011-04-15T11:15:09.976+02:002011-04-15T11:15:09.976+02:00No coneixia aquesta recepta, però la idea que sigu...No coneixia aquesta recepta, però la idea que sigui en plan "tapeo" m'encanta... Picantona i acompanyada de vi. Fantàstica!<br />Gràcies per participar!<br />Petonets!!Marinahttps://www.blogger.com/profile/06838827495823144832noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-71078913264453602662011-04-15T10:47:35.995+02:002011-04-15T10:47:35.995+02:00Un aperitiu sensacional per a un dia de fred inten...Un aperitiu sensacional per a un dia de fred intens. Les receptes tradicionals de cada terra no passaran mai de moda, oi? ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-9073380349835270202011-04-15T09:34:49.019+02:002011-04-15T09:34:49.019+02:00Oooh!! I tant que han de quedar bones les faves d&...Oooh!! I tant que han de quedar bones les faves d'aquesta manera amb tot el que hi porten!<br />Tenen una pinta fantàstica!<br />Gràcies per participar!<br />Petons maca!<br />Sandra<br /><br />PD: no t'oblidis de deixar l'enllaç al nostre bloc, que sinó al Xavi se li pot passar! jejejeAnonymousnoreply@blogger.com