tag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post3987771362806420670..comments2024-02-11T09:44:37.026+01:00Comments on Pa amb tomàquet: Bollo Maimón MaryLouhttp://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-50259650281595111142015-07-07T12:50:59.107+02:002015-07-07T12:50:59.107+02:00Quina passada de recepta! I a més totalment apte p...Quina passada de recepta! I a més totalment apte per celíacs! Gràcies per compartirla :)Allergychefhttps://www.allergychef.es/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-45771756834989196662015-05-18T13:20:37.054+02:002015-05-18T13:20:37.054+02:00Estic amb tu, és una de les millors receptes de be...Estic amb tu, és una de les millors receptes de bescuit que he fet mai. A tu t´ha quedat espectacular. Un petonet!!Mª Jose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/13727825939043051703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-69177722677265543452015-05-17T23:38:48.510+02:002015-05-17T23:38:48.510+02:00Renoi quina cosa més esponjosa!, prenc nota!. i se...Renoi quina cosa més esponjosa!, prenc nota!. i sense forat... hi ha més BOLLO!!!, jajaja, a reveure!mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-50654553390968660002015-05-16T09:11:23.076+02:002015-05-16T09:11:23.076+02:00Es fa tot amb maizena??? Doncs recepta ideal per c...Es fa tot amb maizena??? Doncs recepta ideal per celíacs, oi?<br />Amb forat o sense, segur que queda boníssim! :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-27829204808672439552015-05-15T23:32:26.249+02:002015-05-15T23:32:26.249+02:00Que bollo mas bonito, se ve super esponjoso, y com...Que bollo mas bonito, se ve super esponjoso, y como tu dices, ideal para rellenar.<br />Un saludo!Macuhttps://www.blogger.com/profile/10344756605686219625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-32970888339848617142015-05-14T21:59:23.012+02:002015-05-14T21:59:23.012+02:00Para qué hacerlo con agujero, que eso no se come. ...Para qué hacerlo con agujero, que eso no se come. Se ve esponjoso y rico lo rellenes o no.<br />Besos.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-6574435624828172282015-05-14T20:44:59.097+02:002015-05-14T20:44:59.097+02:00Tant se val....amb corona és més difícil de farcir...Tant se val....amb corona és més difícil de farcir...Es veu super esponjós.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7688378185258160892.post-53007122129511280032015-05-14T19:50:45.517+02:002015-05-14T19:50:45.517+02:00Quin bollo mes esponjós, no tinc termo.... però el...Quin bollo mes esponjós, no tinc termo.... però el faré, per el berenar del Pau i per el que no es el Pau.<br />Petons, fem ja una trobada, tinc mono....La cuina de la Isabelhttps://www.blogger.com/profile/12324990021496160064noreply@blogger.com