28 enero 2015

Romanescu con bechamel de trufa






Ay el romanescu! qué cosa más mona!! Lo había visto en la tele muchas veces,  en libros y revistas, pero jamás en el mercado, debe ser que a mi barrio no llegan las verduras extraterrestres... ja,ja,ja... he leído que lo llaman así...

Lo trajo mi socio el viernes y después de mirarlo mucho, qué gracioso! y de darme mucha pena partirlo, lo he hecho con bechamel de trufa.

El romanescu de la foto, cortado en pequeñas "pagoditas" cocido al dente.

He hecho una bechamel con cebolla picada muy pochada en mantequilla, la harina y la leche. Cuando ha estado lista, le he rallado una trufa pequeña y he napado el romanescu.

Le he puesto un poco de queso rallado y  a gratinar.

Sabe entre coliflor y brócoli, fino, fino...


 

14 comentarios:

  1. Es molt bo, tot i que jo sempre mel menjo bullit i amb rai de bon oli!!
    Amb aquesta beixamel deu d’estar boníssim
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Quina preciositat!!! I deu ser boníssim.

    ResponderEliminar
  3. La verdad es que tiene muy buena pinta, tiene que estar muy bueno
    Saludos, te sigo^^

    ResponderEliminar
  4. No lo he probado, pero me pasa como a tí, lo encuentro tan bonito!! Lo probaré... Bss.

    ResponderEliminar
  5. A casa gratinat agrada molt, però la propera vegada agafo la teva idea de fcar-hi trufa
    Muas

    ResponderEliminar
  6. Umm que bo i amb l'aroma a trufa superior!

    ResponderEliminar
  7. Es un sabor suave el de esta verdura extraterrestre, jejeje.
    Muy buena idea rallar una trufa encima de la bechamel, esta verdura tan bonita se lo merece.
    Besos.

    ResponderEliminar
  8. És preciosa i amb beixamel... boníssima!!

    ResponderEliminar
  9. Jo no n'he menjat mai però la meva filla el va tastar la setmana passada i em va dir que era molt fi, molt suau.
    Preparat així ha d'estar boníssim!
    Petons

    ResponderEliminar
  10. Aquesta setmana al Cuines han fet una recepta amb romanescu. En ppi vaig pensar que era una salsa...però ja veus és un meteorit. Em pica molt la curiositat per assaborir-lo.

    ResponderEliminar
  11. si n'és de bonic aquest bròquil eh?, amb aquesta salsa tan aromàtica ha de ser boníssim!
    Marylou, et deixo al meu correu i et demano et posis URGENTMENT en contacte amb mi per comentar-te una cosa,ok?, és que l'enllaç al teu correu no em funciona...
    Es aquest: rinxolsants@gmail.com
    SIUSPLAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

    ResponderEliminar
  12. oh! quina bona idea fer-ho amb aquesta beixamel! ho provaré aviat!!

    ResponderEliminar
  13. Mira que n'és de bonic el romanescu! jo tampoc l'he provat mai però diuen que és molt fi, l'hem de provar! petó

    ResponderEliminar
  14. Hola, acabo de descobrir el teu blog a través a ser el blog destacat a Destapant Cassoles :)
    Estan molt bé les teves receptes, tens un apartat per subscriuret'hi que no el veig?
    Per cert vols que enllaçem els notres blogs, jo sóc dietista i tinc un blog de receptes també, entre altres temes gastronomics. És el Va de Teca, http://vadeteca.blogspot.com
    Gràcies i bon cap de setmana!

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO