03 agosto 2013

Carbassons moníssims farcits

Moníssims, moníssims... els vaig veure al Lidl i vaig pensar que quedarien macos farcits, però sembla ser que això mateix ho va pensar  molta gent, i de sobte es va omplir la blogosfera dels carbassonets rodons...

Ingredients:

4 carbassons
1 ceba tendra
100 grs. de xampinyons
100 grs. de gambes pelades
formatge ratllat
1 gotet de nata líquida
sal i pebre negre
oli d'oliva verge extra

Posar aigua  en una olla, suficient com per a coure els carbassons, quan bulli afegir la sal i els carbassons i deixar-ho uns 20 minuts. Jo els he cuit traient-los el barretet. Una vegada tendres, posar-los a refredar en aigua gelada amb glassons, posar-los a escorrer i reservar.

Amb una cullereta buidar-los amb molta cura de no trencar-los. Reservar la polpa.

En una paella ampla, sofregir la ceba tendra ben picadeta, afegir els xampinyons també trossejats, la meitat de la polpa dels carbassons, salpebrar i afegir un gotet de nata, donar-hi unes voltes i farcir els carbassons. Posar per sobre formatge ratllat i gratinar-ho.

Presentar-lo amb el barretet que queda molt fashion...

3 comentarios:

  1. De repente empiezan a extenderse ideas (madalenas, calabacines redondos) y nos encanta a todos... Un besote.

    ResponderEliminar

  2. Hola amore!!!ya sabes cuanto me gustan tus entradas, pero hoy queria pedirte un favor, espero que no te moleste y no estar abusando de tu hospitalidad, pero me gustaria invitarte a mi Blog de mujeres y si te gusta te quedes y me acompañes. Un besito

    ResponderEliminar
  3. oh, boníssims! I és una recepta que a l'estiu, menjada fresqueta, també deu ser ben bona, oi? Petons!

    ResponderEliminar

Blog Widget by LinkWithin

En aquest blog trobaràs:

Cuina senzilla, fàcil, bona i sana.


  © Template Lar Doce Lar por Emporium Digital Graphics Jenny's Grandchild and Irene's Corner

TOPO